Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیزاده در این جلسه که استاندار آذربایجان‌شرقی و تعدادی از نمایندگان مجلس حضور داشتند، افزود: روند پیشرفت پروژه بیمارستان عجب‌شیر طی یک سال‌ونیم گذشته به اندازه ۶ سال قبل از آن بوده است و امروز به فضل خدا و با تلاش مجموعه وزارت بهداشت، مردم شریف عجب‌شیر از این مرکز درمانی بهره‌مند هستند.

وی همچنین درباره نواقص و تجهیزات بیمارستان نوساز امام خمینی(ره) عجب‌شیر اظهار داشت: این بیمارستان هم‌اکنون با بعضی نواقص به ویژه با نبود دستگاه «سی تی اسکن» مواجه است و امیدواریم با دستور ویژه مقام عالی وزارت بهداشت هرچه سریع‌تر شاهده بهره‌مندی بیماران از این دستگاه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت و درمان نیز در پاسخ به علیزاده گفت: بنده در اسرع وقت و به محض ترخیص دستگاه‌های «سی تی اسکن» از گمرک، دستور تجهیز بیمارستان امام خمینی(ره) عجب‌شیر به این دستگاه را صادر خواهم کرد.

مراغه استعداد تبدیل شدن به قطب درمانی جنوب استان را دارد

علیزاده همچنین در این دیدار با اشاره به تمرکز امکانات درمانی - پزشکی در تبریز گفت: مراغه و عجب‌شیر و شهرستان‌های اطراف آن با دارا بودن چندصد هزار جمعیت از کمبود بسیاری از خدمات درمانی رنج می‌برد و مردم این دو شهر مجبور هستند در برخی از موارد برای دریافت خدمات درمانی به تبریز مراجعه کنند.

وی همچنین در توضیح وضعیت کنونی کرونا در مراغه اظهار داشت: مراجعه بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها به حدی است که اکنون اورژانس بیمارستان اصلی شهر نیز مملو از بیماران کرونایی بوده و این درحالی است که بسیاری از بیماران از شهرهای مختلف همجوار به بیمارستان‌های مراغه مراجعه می‌کنند.

وی تاکید کرد: حل این مشکل دقیقا همان چیزی است که ما به شدت دنبال آن هستیم که با تبدیل شدن مراغه به قطب درمانی جنوب استان و تمرکززدایی از مرکز تحقق می‌یابد.

به گزارش ایرنا نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی امروز در محل دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز میزبان وزیر بهداشت و درمان بودند و سفر به تبریز جزو اولین مقاصد سفرهای استانی دکتر عیناللهی بود.

برچسب‌ها مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت وزیر بهداشت عجب شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۰۱۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی دبیر برگزاری طرح حامیم گفت:سهمیه آذربایجان شرقی برای این طرح ۳۷۰ نفر بود اما با استقبال خوب دانشجویان و نام نویسی بیش از ۹۰۰ نفر برای شرکت در طرح حامیم توانستیم ۴۱۰ نفر را بپذیریم.

حجت الاسلام خیری هدف از برگزاری این دوره آموزشی را تقویت بنیه فکری دانشجویان، انس و الفت هر چه بیشتر دانشجویان و اساتید برای تبادل اطلاعات فرهنگی و راهکار‌های تعمیم مناسب آنها، امیدآفرینی و ایجاد روحیه شور و نشاط و طراوت بیشتر میان دانشجویان اعلام کرد و گفت: بنا داریم با اجرای این طرح فعالان فرهنگی دانشگاه به صورت میدانی در عرصه‌های مختلف دانشگاه حضور یافته و با شناسایی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاهیان نیرو‌های توانمند دانشگاه علوم پزشکی تبریز را به همگان معرفی می کنیم تا زمینه شبکه سازی بزرگ برای ارتباط دانشجویان با یکدیگر و گسترش دامنه شناسایی دیگر دانشگاهیان توانمند هم فراهم شود.

وی گفت: این دوره آموزشی ویژه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز است و در ۳ قسمت حضوری با ۸ جلسه آموزشی و با حضور اساتید مجربی از تهران در حوزه‌های مختلف و قسمت مجازی مربوط به ارزیابی دانشجویان و اردوی تفکیکی ویژه دانشجویان دختر و پسر شرکت کننده برگزار خواهد شد.

نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در افتتاح دوره آموزشی طرح حامیم با تاکید بر مثبت نگری و تاثیر آن در پیشبرد همه امور با تکیه بر انرژی و توانایی‌های فردی گفت: این نگرش در میان دانشجویان و اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز جاری و ساری است و به یقین همین دانشجویان توانمند در ارتقای سلامت آتی جامعه نقش آفرین خواهند بود همچنان که صعود صد پله‌ای دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نظام رتبه بندی ۲۰۲۴ تایمز هم موید این مهم است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال