Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علی علیزاده» روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از دیدار سه روز قبل مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی با وزیر بهداشت در تبریز، روز گذشته نیز دیداری با ایشان داشتم و علاوه بر ارتقای دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه، دستور تأمین «سی تی اسکن» و «ام‌آرآی» و تخصیص بودجه ۱۵ میلیارد تومانی برای پرداخت معوقه‌های کادر درمان نیز از ایشان اخذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: وزیر بهداشت دولت سیزدهم در همین اول کار نشان داد که با نفس تازه وارد میدان شده و اراده فولادین برای برداشتن گام‌های بلند توسعه در وزارتخانه دارد.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دکتر «عین‌اللهی» در این دیدار با روی خوش از این درخواست‌ها و توافق‌ها استقبال کرد و برای درخواست‌های جدید نیز دستور عملیاتی نوشت.

وی با ابراز امیدواری نسبت به ارتقای دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشگاه در سریع‌ترین زمان ممکن، بیان کرد: فرآیند ارتقای دانشکده به دانشگاه به زودی آغاز می‌شود و انتظار می‌رود طی یک تا دو سال آینده این طرح به سرانجام برسد.

«علیزاده» با اعلام این خبر خوش به دست‌اندرکاران امر درمان و بهداشت، افزود: تلاش می‌کنیم با احداث بیمارستان ۳۵۰ تختوابی و ۱۵۰ تختخوابی تامین اجتماعی و نیز تکمیل بیمارستان خصوصی خواجه‌نصیر و نیز تکمیل بیمارستان ارتش مراغه را به قطب درمانی منطقه تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: در واقع با تکمیل این پروژه‌ها، شهرستان دارای بیش از هزار تختخواب بیمارستانی خواهد بود و زیرساخت لازم برای تبدیل شدن آن به قطب درمانی منطقه فراهم خواهد شد.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر همچنین از تجهیز بیمارستان عجب‌شیر به سی‌تی‌اسکن طی هفته آینده خبر داد و بیان کرد: کار انتقال و نصب این دستگاه تازه خریداری شده در روزهای آینده انجام می شود و مردم عجب‌شیر پس از این برای دریافت خدمات «سی تی اسکن» نیازی به مراجعه به شهرهای همجوار نخواهند داشت.

«علیزاده» همچنین از قول وزیر بهداشت برای نصب چهارمین دستگاه «سی تی اسکن» در بیمارستان سینا و دومین دستگاه «ام آر آی» در مراغه خبر داد و گفت: با مناسب‌سازی محل نصب این دو دستگاه، طی دو هفته آینده شاهد بهره‌برداری از این تجهیزات در مراغه و تسهیل خدمات درمانی به شهروندان مراغه‌ای خواهیم بود.

وی همچنین به تجهیز مراغه به دستگاه «Gama Camera» اشاره و اضافه کرد: از این دستگاه که در پزشکی هسته‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد، تنها در تبریز وجود دارد و با نصب این دستگاه در بیمارستان امیرالمومنین(ع) شاهد ارتقای خدمات درمانی برای بیماران سرطانی خواهیم بود.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر به تخصیص بودجه ۱۵ میلیارد تومانی برای پرداخت معوقات کادر درمان اشاره کرد و گفت: با موافقت وزیر محترم بهداشت این بودجه در اختیار دانشکده علوم پزشکی مراغه قرار خواهد گرفت تا علاوه بر پرداخت معوقه‌های کادر درمان، از آن برای خرید برخی از تجهیزات پزشکی نیز استفاده شود. 
 

برچسب‌ها نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی ارتقای دانشکده وزیر بهداشت سی تی اسکن عجب شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۳۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت

وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش مشرق، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند