Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر اللهوردی ارجمند روز یکشنبه اظهار داشت: صاحبان ایده با هدف تقویت صنعت و ارایه خدمات مبتنی بر حل مسائل در حوزه سلامت می توانند به این مرکز رشد بپیوندند و به ارتقای سلامت جامعه کمک کنند.


وی ضمن تاکید بر لزوم توسعه زیرساخت های لازم برای مرکز رشد این دانشکده، ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این مرکز بستر مناسبی برای تحقق شعار امسال و تکلیف مقام معظم رهبری در حوزه محصولات و خدمات دانش بنیان در این دانشکده ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده نیز بیان کرد: ‏مراکز رشد فناوری سلامت با هدف حمایت و توسعه ایده های فناورانه با رویکرد تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی و ‏بسترسازی جهت توسعه فناوری‌های حوزه سلامت ایجاد می شود.


به گفته دکتر علی احسانی با راه اندازی این مراکز و حمایت از کارآفرینان، بستر مناسب برای عملیاتی شدن ایده‌های نوین و دستاوردهای تحقیقاتی آنها ایجاد می شود تا بتوانند دانش و یافته‌های علمی خود را به محصول و به کسب و کار تجاری تبدیل کنند یا نتایج حاصل از تحقیقات خود را در حل مسائل و ارایه خدمات با کیفیت بکار گیرند.


به گزارش ایرنا پیش از نیز مرکز رشد در دانشگاه دولتی مراغه و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی این شهرستان راه اندازی شده بود.
پیش از این نبود مرکز رشد فناوری سلامت در دانشکده علوم پزشکی مراغه موجب شده بود تا برخی از طرح های فناورانه همچون جلیقه هوشمند احیای قلب در مرکز رشد دانشگاه دولتی این شهرستان با سایر مراکز رشد ثبت شود.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی دانشگاه های علوم پزشکی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی دانشگاه های علوم پزشکی مراغه آذربایجان شرقی دانشگاه های علوم پزشکی مراغه علوم پزشکی مراغه مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران جایگاه خوبی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دارد، گفت: ورود به هوش مصنوعی در حوزه‌های آموزش، پژوهش، تشخیص ودرمان بیماری و استفاده از فناوری‌های جدید و نانو فناوری در حوزه پزشکی و ورود به عرصه آینده پژوهی از جمله اهداف دانشگاه در سال جاری است که امیدوارم با همکاری اساتید و اعضای هیات علمی به این اهداف دست پیدا کنیم.

دکتر فرهاد غلامی، رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران شامگاه ۱۹ اردیبهشت در مراسم گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه این دانشگاه از نظر وسعت شبکه بهداشتی، درمانی و حوزه پژوهش جزو ۱۰ دانشگاه برتر علوم پزشکی کشور است، گفت: اساتید و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ۳۶ سال گذشته نقش ویژه‌ای در ارتقای این دانشگاه ایفا کردند که جا دارد از همه آن ها تشکر و قدردانی کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲ دانشکده، ۴ پژوهشکده، ۲۳ مرکز تحقیقات، ۲۶ بیمارستان،  ۲۲ شبکه بهداشت و درمان، ۳۸۰ مرکز جامع سلامت و یکهزار و ۱۰۰ خانه بهداشت در سطح استان فعال هستند، ادامه داد: صدور مجوز راه اندازی دانشکده طب ایرانی و گیاهان دارویی، راه اندازی ساختمان جدید بیمارستان رازی، احداث واحد فناوری دارویی، جذب بیش از ۲۰۰ دانشجوی خارجی و افزایش ۸ رشته دانشگاهی از جمله اقدامات دانشگاه در سال گذشته بوده است.

وی رکن اصلی پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی مازندران را اعضای هیات علمی دانست و افزود: جهش دانشگاه از نسل ۲ به ۴ از اهداف اصلی دانشگاه علوم پزشکی مازندران است که ویژگی اساسی دانشگاه‌های نسل ۴ ارتباط با جامعه است؛ بنابراین در این حوزه باید اقدامات اساسی صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران تاکید کرد: اعضای هیات علمی، کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌های آنان بخشی از جامعه هستند بنابراین با ارتقای سواد سلامت و توانمندسازی آنان اقدامات اساسی در جهت افزایش آگاهی جامعه نسبت به حفظ سلامت روانی و جسمی برداشته می‌شود.

در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران دارای ۵۸۰ عضو هیات علمی است و بیش از ۶۲۰۰ دانشجو در ۱۳۵ رشته مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • ۵۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی لرستان با فاضلاب آبیاری می‌شود!
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان