Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علی علیزاده» روز یکشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگاران افزود: امسال رشته‌های مرتبط با پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد به صورت مستقل و خود رشته پزشکی برای نخستین‌بار به صورت مشترک با دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز در دانشکده علوم پزشکی مراغه پذیرش می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشکده علوم پزشکی از سال آینده به صورت مستقل در رشته پزشکی دانشجو پذیرش می‌کند، اظهار داشت: در دفترچه کنکور امسال شاهد حضور دانشکده علوم پزشکی مراغه در فهرست دانشگاه‌های پذیرش رشته پزشکی هستیم که برای مردم شهرستان بسیار مسرت بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا،اللهوردی ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه اخیرا تعداد دانشجویان رشته پزشکی این دانشکده را ۲۰ نفر اعلام کرد؛ وی همچنین پیش‌نیاز اصلی ارتقای دانشکده به دانشگاه را ایجاد دانشکده پزشکی عنوان کرده و گفته بود که اعضای هیات علمی متناسب با این رشته نیز باید جذب شوند.

به گفته وی خوشبختانه دانشکده علوم پزشکی مراغه با دارا بودن سه مرکز آموزشی درمانی شامل سینا، امیرالمومنین (ع) و شهید بهشتی، در زمینه برگزاری کلاس‌های عملی، تخصصی و کارورزی دانشجویان پزشکی محدودیتی ندارد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه دانشگاه علوم پزشکی نماینده مجلس شورای اسلامی مراغه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه رشته پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد، از تدبیر وزارت بهداشت برای جذب دستیاران در رشته های مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: در آزمون های سال گذشته در برخی از رشته های تخصصی همچون طب اورژانس، بیهوشی و طب اطفال داوطلبین کمتری تمایل به حضور داشتند و بعضا صندلی این رشته ها خالی بود. در سال گذشته، تمهیداتی انجام شد که تا حدودی این ظرفیت ها پر شوند.

بیشتر بخوانید: رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری/ حقوق دستیاران اعلام شد

وی افزود: امسال با تصویب آیین نامه بورس بر اساس اعلام نیاز دانشگاه ها در چند رشته تخصصی که مورد نیاز کشور هستند سهمیه بورس خواهیم داشت. این سهمیه علاوه بر سهمیه آزاد به صورت بورس اعلام خواهد شد تا در مناطق محروم و در رشته هایی که متقاضی کمتری دارند، بتوانیم دستیار جذب کنیم.

باقری فرد، سپس به جزییات بورس اشاره کرد و گفت: مبلغ بورس به گونه ای است تا برای دستیاران خصوصا آنهایی که به صورت بومی جذب می شوند، ایجاد انگیزه کند. به عبارت دیگر دستیاران بورس، حداقل یک حقوق پزشک عمومی را نیز علاوه بر حقوق دستیاری دریافت خواهند کرد.

وی تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امیدواریم که با تغییراتی که در برنامه دستیاری ایجاد کردیم (افزایش دستمزد دستیاران و کاهش شیفت های کاری) باعث شود که امسال تعداد بیشتری از دستیاران را پذیرش کنیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تاکید کرد: در رشته های مورد نیاز در دانشگاه های خاص و در مناطق محروم علاوه بر اینکه دستیاران به صورت معمول پذیرش می شوند به صورت بورسیه نیز پذیرش خواهند شد تا هزینه بهتری نسبت به سایر دستیاران دریافت کنند و به نوعی بورسیه دانشگاه ها در استان ها خواهند شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229860 برچسب‌ها دانشجویان علوم پزشکی

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در مناطق محروم
  • آغاز پذیرش دانشجوی ‌دکتری بدون آزمون در دانشگاه صنعتی دزفول
  • بورسیه دستیاران تخصصی پزشکی برای ارائه خدمت در رشته‌های مورد نیاز
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است